Agrimeo d.o.o.

1.REGISTRACIJA KORISNIKA

Korisnik se registracijom i kreiranjem naloga prijavljuje za korišćenje Web shop-a i ostvaruje pravo da putem Web shop-a vrši online kupovinu proizvoda. Korisnik može koristiti usluge Web Shop-a i bez registracije.
Korisnik je u postupku kreiranja naloga i prilikom svakog kasnijeg unošenja podataka u obavezi da unese tačne i potpune osnovne lične podatke, a u vezi sa tim podacima, u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti, daje izričitu saglasnost Agrimeo-u da iste obrađuje i čuva za potrebe izvršenja njegovih obaveza u vezi sa proizvodima naručenim putem Web shop-a ili njegovih na zakonu zasnovanih obaveza, naplate potraživanja, razvoja njegovih usluga i sprečavanja potencijalnih zloupotreba.
Agrimeo d.o.o. u skladu sa važećim propisima, preduzima sve raspoložive mere u cilju zaštite podataka o Korisniku, kao i o podacima o izvršenoj kupovini. Navedeni podaci će se smatrati poslovnom tajnom i nad njima se primenjuje Politika privatnosti ličnih podataka.
Podaci o Korisniku koje Korisnik dostavi Agrimeo-u mogu biti korišćeni u cilju dostave reklamnih obaveštenja, osim ukoliko Korisnik za to prethodno ne izrazi negodovanje. Korisnik u svakom trenutku može da se odjavi sa liste za dostavljanje obaveštenja i reklamnih ponuda klikom na odjavljavanje na dnu mail-a, salanjem mail-a na adresu nenad.raicevic@agrimeo.rs ili putem kontakt forme na sajtu.

2.CENE

Cene Proizvoda su izražene u dinarima i iskazane su u bruto iznosu (sa svim pripadajućim porezima)
Cene isporuke zavise od kurirske službe i podložne su promenama.

3.NAČIN PLAĆANJA

Plaćanje Proizvoda može se izvršiti pouzećem ili uplatom na račun (pravna lica) Agrimeo d.o.o., s tim da u slučaju plaćanja naručenih Proizvoda pouzećem, Korisnik vrši uplatu porudžbine kurirskoj službi, prilikom preuzimanja paketa.

4. PRAVO KUPCA/POTROŠAČA NA “ODUSTANAK OD UGOVORA/KUPOVINE”

Kupac/Potrošač po Zakonu o zaštiti potrošača ima rok od 14 dana od preuzimanja robe da se predomisli i odustane od kupovine a da pritom ne mora ni da odgovori zašto. Kupac/Potrošač robu može da vratiti samo uz RAČUN i nije u obavezi da navodi razlog vraćanja ,naravno ukoliko kupac to želi može navesti razlog vraćanja robe. Ako kupac/potrošač u navedenom roku ne želi da zadrži robu, može da izjavi odustanak bez negativnih posledica, odnosno samo uz pokrivanje troškova vraćanja/transporta robe.

Trgovac (Agrimeo d.o.o.) je u tom slučaju dužan da bez odlaganja izvrši povraćaj uplata koje je primio od potrošača najkasnije u roku od 14 dana od dana prijema paketa. Trgovac u pošiljci uz račun takođe šalje i obrazac za odustanak, a dužan je i da  objasni svu proceduru Kupcu/Potrošaću.

5. REKLAMACIJA ROBE

Poštovani potrošači, kupljenu našu robu koja nije saobrazna možete reklamirati na našoj internet stranici www.agrimeo.rs putem mail-a nenad.raicevic@agrimeo.rs ili telefona  062/557-190.

Navedenu reklamaciju možete podneti uz račun o kupovini.

O prijemu reklamacije bićete blagovremeno obavešteni pod kojim je brojem zavedana Vaša reklamacija.

Po prijemu reklamacionog zahteva bićete bez odlaganja , a u roku od 8 dana obavešteni u pisanom ili elektronskom obliku , o odluci o relamaciji. Ukoliko Vaša reklamacija bude prihvaćena ista će se rešiti u roku od 15 dana, od dana podnošenja reklamacije u skladu sa odlukom i predlogom navedenim u odluci reklmacije.

Ukoliko prihvaćenu reklamaciju iz objektivnih razloga ne možemo sprovesti u roku koji je dogovoren, obavestićemo Vas o prouženju roka iz razloga što nam je potrebna Vaša saglasnost radi produženja istog.

Nemogućnost da dostavite ambalažu robe, ne može biti uslov za rešavanje reklamacije niti razlog za odbijanje i otklanjanja nesaobraznosti reklamirane robe.

Za sve dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte putem mail-a nenad.raicevic@agrimeo.rs ili telefona 062/557-190.

6. DOSTAVA

Dostava naručenih proizvoda putem Web shop-a vrši se na adresu Korisnika koju je Korisnik naveo prilikom prijavljivanja/poručivanja. Dostava je moguća isključivo na teritoriji Republike Srbije.
Po evidentiranju naručenih proizvoda, vrši se provera podataka za koje trgovac (Agrimeo d.o.o.) smatra da su potrebni, poštujući pozitivnopravne propise, i to putem provere kroz bazu podataka pozivanjem Korisnika, a sve u cilju provere ispunjenosti uslova za izvršenje kupovine. Po izvršenoj proveri podataka i evidentiranju porudžbine, Agrimeo d.o.o. dostavlja Korisniku potvrdu o mogućnosti kupovine proizvoda, nakon čega se naručeni Proizvod isporučuje Korisniku u roku od dva do tri radna dana.
Ukoliko Vam je pošiljka stigla vizuelno oštećena, neophodno je da u roku od 24 sata kontaktirate kurirsku službu koja je isporučila paket, kako bi napravili zapisnik.

7. PRIVATNOST LIČNIH PODATAKA

Agrimeo d.o.o. svoju obavezu čuvanja vaše privatnosti shvata veoma ozbiljno, i svaku vašu informaciju koju ostavite tretiraćemo brižno.
Posetom našeg sajta i / ili registracijom prihvatate i saglasni ste sa praksom opisanom u našoj Politici Privatnosti.
Sve informacije se čuvaju na sigurnom i u skladu sa internom polisom o bezbednosti mogu biti upotrebljeni za:
Proveru i isporuku narudžbi
Pružanje podrške kupcu
Administracija nagradnih igara
Vođenje vaše istorije kupovine
Obaveštavanje potrošača putem email-a o predstojećim akcijama i drugim korisnim informacijama

8. POLITIKA KOLAČIĆA (COOKIES)

Kolačići su informacije koje web stranica koju posećujete šalje vašem računaru u svrhu poboljsavanja Vašeg korisničkog iskustva i potreba. Kolačići čuvaju informacije koje ste Vi podesili za Vašu pretragu kao što su jezik, adresa, e-mail, ili podaci o ličnosti, i pamte ih svaki put kada se ponovo vratite na istu stranicu.
Ovim informacijama ili bilo kojim drugim datotekama iz vašeg računara ni jedan sajt ne može da pristupi ukoliko Vi to ne omogućite na vašem računaru. Pomenute informacije koje web stranica šalje Vašem računaru Vama nije vidljiva, a takođe možete i da promenite postavke internet pretraživača da sami birate da li želite da čuvate kolačiće ili da ih odbijete.
Kako se brišu kolačići?
Sve postavke kolačića i informacije o istim možete pronaći u podešavanjima Vašeg internet pretraživača.
Korist koju Vi imate ukoliko pristanete na kolačiće?
Vaš uređaj pamti sve informacije koje ste uneli, tako da sledeći put kad se budete vratili na sajt nećete morati da ih ponovo unosite.
Prilagođava sadržaj vašim preferencijama, i dobijate informacije u skladu sa Vašim profilom.
Dobićete promocije i specijalne akcije koje odgovaraju Vašim navikama kupovine.

9. OPŠTE ODREDBE

Agrimeo d.o.o. zadržava pravo da u skladu sa svojom poslovnom politikom ili izmenama pozitivnopravnih propisa vrši izmene ovih Opštih uslova, o čemu na uobičajan način obaveštava Korisnike, kao i pravo da menja ponudu Proizvoda dostupnih preko Web shop-a.
Na kupovinu putem Agrimeo – internet prodavnice primenjivaće se u potpunosti odredbe važećeg Zakona o elektronskoj trgovini, Zakona o zaštiti potrošača, Zakona o zaštiti podataka i ostalih zakona koji regulišu materiju koja je predmet ovih Opštih uslova.
Agrimeo d.o.o. može promeniti sadržaj ovog sajta ili proizvode i cene navedene na sajtu u bilo koje vreme i bez prethodnog upozorenja.
Ovi Opšti uslovi stupaju na snagu danom objavljivanja na Internet strani www.agrimeo.rs

Na raspolaganju smo Vam za sva pitanja

Kancelarija: Borivoja Stevanovića 12b

Magacin: NLC doo, Miloša Obilića 64, Šimanovci