Prijatelji sajta

Mashineria

AGREGATI ZA STRUJU, DIZEL AGREGATI ZA STRUJU, TRAKTORSKI GENERATORI, PUMPE ZA VODU I MULJNE PUMPE

Elitas Belgrade

Svetleće reklame, Led bilbordi, Led reklame, brendiranje objekata...

Mister potrčko

Dostava svega što Vam je potrebno na područiju Beograda

Otkup stare bele tehnike

Metal expres je firma sa dugogodišnjom tradicijom i velikim iskustvom u poslu otkupa bele tehnike frižidera, veš masina, zamrzivača, šporeta, televizora, i ostale bele tehnike za reciklazu. Naša predanost i posvećenost poslu uz stotine zadovoljnih klijenata, koji to potvrđuju, garant su za uspešnu saradnju.

KGB Akadamija

NAJKVALITETNIJI INTENZIVNI KURSEVI KNJIGOVODSTVA U SRBIJI

Agregati za struju

Agregati za struju Mashineria doo zastupnik renomiranih evropskih proizvođača agregata za struju Fogo Agregaty i Europower generators, u svom asortimanu raspolaže agregatima za struju koji su se do sada pokazali kao vrlo efikasni i kvalitetni uređaji.

Rancsin transport

Bei Rancsin umzuge wir umfassende und individuelle Umzugsdienstleistungen für alle Arten und Gewichte, in ganz Deutschland und der EU an.

Otkup bele tehnike

Vršimo otkup ispravnih ili neispravnih veš mašina, televizora, šporeta, zamrzivača, frižidera i ostale proizvode bele tehnike. Kao i otpadno gvozdje, lim, obojene metale (bakar, mesing, aluminijum, olovo, prohrom), elektromotore, transformatore, bakarne i aluminijumske kablove, stare menjače od automobila.

Escape Mania Beograd

EscapeMania vas poziva da probate jednu od naših escape room igara. Nalazimo se u centru Beograda gde ćete, ukoliko se usudite, vi i vaši prijatelji doživeti najuzbudljivijih sat vremena u vašem životu!